Yrkesakademin i Österbotten Logo

Bild på Antoni Lacinai

e-Ledarskapsforum erbjuder följande aktuella webinarium!

TEXT: Johnny Forsman

”e-Ledarskap – att engagera och leda virtuella team” med Antoni Lacinai

18.11 kl. 9-11, ATT LEDA TEAMET PÅ DISTANS

Hur engagerar och motiverar du medarbetare på distans? Hur leder du människorna och verksamheten virtuellt?

Det här är frågor som fler och fler chefer och ledare behöver svar på. Digitaliseringen ger fantastiska möjligheter att samla kompetens och team som sitter på olika håll i staden, landet eller världen. Men det skapar också nya utmaningar för både chefer och medarbetare.

Som chef vill du skapa team-känsla, samarbete, arbetsglädje och produktivitet. Den här delen är till för dig som vill förbättra ditt virtuella ledarskap.

Antoni Lacinai, kommunikations- och ledarskapskonsult, kommer att guida oss förbi fallgropar och till konkreta tips som hjälper dig att bli en bättre ledare även på distans.

 

2.12 kl. 9-11, VIRTUELLA MÖTEN

Hur leder du effektiva virtuella möten? Hur skapar du energi och kvalitet i den digitala mötesvärlden och hur skapar du en god virtuell möteskultur?

Att leda effektfulla fysiska möten är svårt. Att leda virtuella möten är ännu svårare. Att försöka flytta ett fysiskt möte in i den virtuella världen utan att ta hänsyn till de nya utmaningarna är ett bra recept för misslyckande. Som chef och ledare lägger du mycket tid i möten, så varför inte få tips på hur du håller riktigt bra distansmöten?

Anmälningar och mer info på www.eduya.fi/ledarskapsforum.


Antoni Lacinai

Antoni Lacinai är utbildaren vi valt att guida oss i dessa moduler. Han har sedan 2006 föreläst och utbildat chefer i kommunikativt ledarskap, effektiv mötesledning och meningsfulla mål. Antoni skriver regelbundet krönikor i VD-tidningen och har bland annat skrivit boken Virtuella möten.

Antoni Lacinai har tidigare föreläst på Hanken, spelat in ett TEDx om kommunikation i Vasa och modererat samt föreläst på Women with Impact i Vasa. Antoni har i 25 år studerat mål, möten och kommunikationen mellan människor. Han hjälper sina kunder att bli bättre på att leda, sälja och samarbeta. Men elva böcker inom kommunikation och motivation, med föreläsningar och med kommunikationsutbildningar har han etablerat sig internationellt som en av Nordens främsta kommunikationsexperter. Antoni har under 25 års tid listat ut 20 framgångsfaktorer inom kommunikation. Eventeffect har korat honom som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare. Läs mer på www.lacinai.se

SÖFUK
Svängrum-e Utges av Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur skn (Söfuk)

Kungsgårdsvägen 30 A 65380 Vasa Tfn (06) 324 2211
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., www.sofuk.fi

Ansvarig utgivare: Martin Norrgård
Redaktionsråd: Maria Nystrand, Carola Harmaakivi, Simon Ventus, Caroline Lång 
Ansvarig redaktör: Maria Nystrand
Layout: Niklas Forsberg