Wasa Teater Logo

egÄntligen Fredag och berättarcaféer igång på Wasa Teater


En serie evenemang är redan inplanerade för september och oktober, och mera är på kommande. Bock´s Ernst Salonger och Wasa Teater planerar tillsammans innehållet för en serie evenemang i teaterhuset under hösten. 

”Vi gör detta för att Wasa Teater ska vara ett öppet kulturhus i centrum av Vasa. Och för att tillsammans med Ernst salonger erbjuda mera evenemang och innehåll”, berättar teaterchef Ann-Luise Bertell.

BERATTATCAFE

Varierat innehåll

Hittills har det varit stand-up med Alfred Backa, jazz med Sandberg/Heinola/Bäckström-trio och musik med Månskensbonden.  Programmet för egÄntligen fredag presenteras på Wasa Teaters webbsidor och i ett Facebook-evenemang. Programmet uppdateras kontinuerligt vart efter flera evenemang bokas in.

Utöver egÄntligen fredag kommer det också att ordnas berättarcaféer. Man fokuserar på deltagarnas egna berättelser, allt från dråpliga och humoristiska situationer till meningsfulla möten. Man väljer själv hur mycket man vill dela med sig. Inga förhandskunskaper behövs. Det första tillfället 19.11 leds av Susanne Marins och Ann-Luise Bertell.

Var får man tag i biljetter?

Biljetter till egÄntligen Fredag kan köpas via Wasa Teaters webbsida eller biljettkassa. Det program som nu är inbokat och som kan köpas biljetter till hittas på https://www.wasateater.fi/feature/egantligen-fredag/.

Berättarcaféerna är avgiftsfria och anmälan till dessa görs via Wasa Teaters webbsida.


SÖFUK
Svängrum-e Utges av Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur skn (Söfuk)

Kungsgårdsvägen 30 A 65380 Vasa Tfn (06) 324 2211
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., www.sofuk.fi

Ansvarig utgivare: Martin Norrgård
Redaktionsråd: Maria Nystrand, Carola Harmaakivi, Simon Ventus, Caroline Lång 
Ansvarig redaktör: Maria Nystrand
Layout: Niklas Forsberg