Företagande i både podcast och videon

Våga Satsa är ett projekt som bland annat ordnar kurser och föreläsningar för de som vill starta ett eget företag. Men, projektet finns också som podcast och video.

Österbotten är som känt en mycket företagsam region, och det märks inte minst i projektet Våga Satsa. Projektet riktar sig till redan etablerade företagare och till de som vill starta eget företag, och allt fler personer intresserar sig för projektets kurser och föreläsningar.

Våga Satsa har en egen podcast där österbottniska företagare lyfts fram. Podcasten diskuterar både stora och små ämnen kring företagande, och merparten av de som intervjuas har micro- eller småföretag på landsbygden i Österbotten. Lyssna på Våga Satsa Podcast på www.soundcloud.com

Nyligen lanserades också videoserien “Starthjälp” på www.boden.fi. I serien får man svar på sådant man kan fundera på när man vill starta ett företag. Serien är uppdelad i sju avsnitt, där varje avsnitt fokuserar på ett visst område kring företagande. Se hela serien - eller välj ett område som du vill veta mera om! "Starthjälp" är inspelat med företagsrådgivare från Vasek, Startia, Dynamo, Kristinestads Näringslivscentral, Fennia och Convido.

Projektet Våga Satsa finansieras av NTM-centralen.

Text: Sofia Sundholm   Foto: Kim Blåfield

SÖFUK
Svängrum-e Utges av Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur skn (Söfuk)

Kungsgårdsvägen 30 A 65380 Vasa Tfn (06) 324 2211
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., www.sofuk.fi

Ansvarig utgivare: Martin Norrgård
Redaktionsråd: Maria Nystrand, Carola Harmaakivi, Simon Ventus, Caroline Lång 
Ansvarig redaktör: Maria Nystrand
Layout: Niklas Forsberg